Licht- en geluidsinstallatie huren

Het zit ‘m in de details. Wanneer u speecht op een bedrijfsreceptie, dan moet u glashelder klinken. En wanneer u het nieuwste automodel voorstelt op een opendeurdag, dan moet elke groef en golving in al zijn glorie belicht zijn. Met een licht- en geluidsinstallatie van Xanto plaatst u uw evenement perfect in de spotlights.

Uitgebreid aanbod

Om dat te garanderen, kunt u bij ons een zeer uitgebreid gamma aan licht- en geluidsinstallaties huren. Ook andere AV-equipment is steeds beschikbaar:

- Videomateriaal
- Trussing- & rigging
- Stroomvoorziening  en -bekabeling

Na elk gebruik reinigt ons team alle materiaal zeer grondig. Op die manier blijven onze toestellen perfect functioneren en kunnen we die ook tweedehands aanbieden. Aan een scherpe prijs, dat spreekt voor zich.

Flexibel losse materialen huren of laten leveren en installeren

Bij Xanto laten we u de keuze. Haalt u graag zelf uw audiovisueel materiaal op en brengt u het dan terug? Wij leggen uw bestelling op korte termijn voor u klaar. Gewoon even de benodigdheden reserveren.

Hebt u liever dat Xanto alles regelt? Geen enkel probleem! Ons team levert en plaatst uw licht- en geluidsinstallatie bij u op locatie. En als u dat wilt, bedienen wij het licht-, geluid- en videomateriaal tijdens uw evenement. Op onze pagina Event logistiek leest u alles over onze persoonlijke service.

Bij Xanto kunt u uw licht- en geluidsinstallatie gewoon huren, maar u kunt evengoed bij ons uw materiaal kopen. Bekijk onze productenpagina, of bestel onmiddellijk via onze contactpagina. Wij helpen u graag.

 

prijslijst.pdf (76.62Kb)