Over Xanto Event Support

Wat doen we?

Doorheen de jaren is Xanto Event Support uitgegroeid tot een betrouwbare en professionele partner voor al uw evenementen. Audiovisueel materiaal, meubilair, decoratiemateriaal, logistieke ondersteuning: Xanto biedt u een totaalservice in een flexibel pakket.

Naast event support en het verhuren van materiaal, ontwerpen en realiseren wij ook vaste architecturale lichtinstallaties.

Xanto ziet het licht

Xanto ontstond in 1988, toen Francis Vandendorpe "Xanto Searchlight" oprichtte om bioscopen, discotheken en evenementen van skytracers en zoeklichten te voorzien. De toenemende vraag van klanten resulteerde in het uitbreiden naar een verscheidenheid van licht-, geluids- en audiovisueel materiaal en andere event-gerelateerde diensten. In de loop der tijd is Xanto Searchlights uitgegroeid tot "XANTO EVENT SUPPORT".

Verrassende event support

27 jaar nadat Xanto het levenslicht zag, is onze event support internationaal bekend. Wij zijn trots op ons professionele en flexibele team en de creatieve input die zij leveren bij evenementen. Zo hopen wij ook u en uw partners  aangenaam te mogen verrassen op uw evenement.