Technische & logistieke ondersteuning bij evenementen

Uw evenement moet perfect zijn. Een opening, bedrijfspresentatie of opendeurdag van uw bedrijf of gewoon een feestje voor vrienden: Xanto bereidt de technische ondersteuning van uw evenementen tot in de puntjes voor. Voor de op-, af- en ombouw kunt u dag en nacht op ons rekenen. En omdat uw veiligheid onze topprioriteit is, werkt ons ervaren en gediplomeerd team enkel met de beste materialen.

Wat doen we?

Voor de technische ondersteuning en logistiek van uw evenementen krijgt u een totaalpakket. Vòòr en na uw evenement staat Xanto in voor het transport van alle materiaal. Wij installeren alles. Ook tijdens uw evenement kunt u op ons vertrouwen voor de bediening licht-, geluid- en videomateriaal. Na het evenement breken we alles zorgvuldig af. 

Hoe doen we het?

Voordat uw evenement plaatsvindt komen wij ter plaatse om de locatie te bekijken & opmetingen te doen en treffen we de nodige voorbereidingen. Dan bouwen we alles op. U wilt natuurlijk op alle scenario’s voorzien zijn. Daarom test ons team vooraf alles grondig uit. Ook tijdens uw evenement rekent u op Xanto, licht- geluids- en videoinstallaties laat u door ons bedienen. Na afloop breken we alles snel en verzorgd af.

Hebt u vragen voor het team logistiek evenementen? Contacteer ons!